tr
weather
27°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
HABERTEMA Ekonomi Emekliler Aylıklarında Promosyon Yarışı: Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası Rekorları Alt Üst Ediyor!

Emekliler Aylıklarında Promosyon Yarışı: Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası Rekorları Alt Üst Ediyor!

Emekliler arasındaki aylık promosyon yarışı her geçen gün artan bir heyecanla devam ediyor. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası arasındaki rekabet giderek kızışarak çekişmeli bir hal almış durumda. Bu rekabet dolu atmosfer, herkesi etkisi altına almış gibi görünüyor.

261
GÖSTERİM
1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emekliler Aylıklarında Promosyon Yarışı: Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası Rekorları Alt Üst Ediyor!
GÜNCELLEME:
Okunma Süresi: 1 dk

Kamu Bankaları Emeklilere Promosyon Ödemelerine Başladı

Kamu bankalarından Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, emeklilere yönelik promosyon ödemelerine başladı ve bu ödemeler emeklilerin tercih ettikleri bankalar aracılığıyla alınabilmekte.

Ziraat Bankası 12.000 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı Sunuyor

Ziraat Bankası, SGK emekli maaşları alan müşterilere 12.000 TL'ye varan promosyon ödemesi imkanı sunmaktadır ve bu ödemeler 3 yıllık peşin olarak gerçekleştiriliyor.

Vakıfbank Emekli Maaşı Tutarına Göre Değişen Promosyonlar Sunuyor

Vakıfbank, emekli maaşı tutarına göre değişen promosyonlar sunmaktadır; bu kapsamda 10.000 TL'ye kadar olan maaşlar için 5.000 TL, 10.000-15.000 TL arasındakiler için 8.000 TL, 15.000-20.000 TL arasındakiler için 10.000 TL, ve 20.000 TL ve üzeri maaşlar için 12.000 TL promosyon ödemesi yapıyor.

Diğer yandan, Halkbank da SGK emeklilerine 3 yıl boyunca maaşlarını bankadan almaları karşılığında 12.000 TL'ye varan promosyon ödemesi sağlamaktadır ve ödemeler, emeklilerin maaş tutarına göre belirlenen tutarlarda gerçekleşiyor.

Emekliler, promosyon tutarlarını belirtilen bankalar aracılığıyla alabilmekte olup, ödemelerin bugünden itibaren başlamış olmasıyla birlikte, emeklilerin bankalarla iletişime geçerek veya e-devlet üzerinden başvuru yapmaları mümkün.

Emeklilere maddi destek sağlamak amacıyla yapılan bu promosyon ödemeleri, emeklilerin mali durumlarına katkıda bulunarak önemli bir uygulama olarak nitelendirilmekte.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dogecoin balinasının 300 milyon DOGE almasının kritik sebebi

Dogecoin balinasının 300 milyon DOGE almasının kritik sebebi