23 Ekim 2024
weather
14°
tr
weather
17°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
HABERTEMA SPOR Tolunay Kafkas'tan Emre Mor yanıtı: Ben hakikatle ilgileniyorum

Tolunay Kafkas'tan Emre Mor yanıtı: Ben hakikatle ilgileniyorum

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu. Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı sonrası federasyon ve hakemleri eleştirerek, Bu iklimi kimler oluşturduysa onlarla ilgili konuşmak lazım dedi.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe Mağlubiyetini Hakeme Bağladı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçta Fatih Karagümrük, ev sahibi Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu.

Kafkas: "Hakemin Adil Olmadığını Düşünmüyorum, Fenerbahçe'yi Tebrik Ediyorum"

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Oyunla ilgili bir yorum yapmayacağım. İnsanların ne yaptığının önemi yok. Maçın hakemi hem VAR'daki hakemle ilgili kötü şeyler hissettik. Adil olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Yapacak bir şey yok. Bu iklimi kimler oluşturduysa onlarla ilgili konuşmak lazım. Artık bir şey yapmak lazım. Maalesef işin dışına kalıyor." şeklinde konuştu.

Karagümrük Teknik Direktörü: "Federasyon Başkanı İle Görüşeceğim"

Kafkas, ayrıca Emre Mor'un maça çıkmak istemediği iddialarına da yanıt vererek, "İddia işleri bana göre değil. Ben hakikatle ilgileniyorum." dedi ve ekledi, "İleriki zamanlarda Federasyon Başkanı ile ilgili de konuşacağım. Karagümrük'ün ligde kalacağına inanıyorum."

Kafkas, Türkiye'deki futbol iklimine yönelik eleştirilerde de bulunarak, "İdeal bir 11 ile başlayamadık. Haftaya da 5 eksik olacak. Türkiye'deki adaleti de örümcek ağına benzetiyorum. Güçlü olan delip geçiyor. İleriki zamanlarda Federasyon Başkanı ile ilgili ben de konuşacağım. Karagümrük'ün ligde kalacağına inanıyorum. Mücadelemizi son damlamıza kadar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Kafkas, Karagümrük'ün stadyum sorunuyla ilgili olarak da, "Riva'daydık, oradan çıkarttılar. Bu lige çıkmış bir takım. Sen yardım et. Ne var orada kalsa, sahayı kullansa. İnsan Türk futbolunda bazı şeyleri okuyamıyor. Böyle bir sezon olur mu? Bu zeminden doğru hakem de çıkmaz." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *