23 Ekim 2024
weather
14°
tr
weather
17°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
HABERTEMA Otomobil Land Rover, Sadece 15 Adet Üretilecek Olan SV Edition One Modelini Tanıttı!

Land Rover, Sadece 15 Adet Üretilecek Olan SV Edition One Modelini Tanıttı!

Land Rover markası, konforu ve kalitesi ile tanınan bir markadır. Şimdi ise dünyada bir ilke imza atarak 6D Akıllı Dinamik Şasi teknolojisine sahip olan SV Edition One modelini tanıttı. Bu özel sürüm araç, sadece 15 adet üretilecek. Bu sayı oldukça kısıtlı olduğu için otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeyi hedefliyor. Land Rover, yine benzersiz bir deneyim sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Land Rover, Yüksek Performanslı SV Edition One Modelini Tanıttı

Land Rover markası, konforu ve kalitesiyle bilinen Range Rover Sport modelinin bir versiyonu olan 6D Akıllı Dinamik Şasi teknolojisine sahip olan sınırlı sayıda yalnızca 15 adet üretilecek SV Edition One modelini duyurdu.

Yüksek Performanslı Araç 337 Bin Dolarlık Fiyat Etiketiyle Satışa Sunulacak

Çin pazarında 2.438 milyon yuan veya 336,879 dolar fiyatla satışa çıkacak olan araç, çift turboşarjlı 4,4 litrelik V8 motoru ile 635 beygir güç ve 750 Nm tork üretebiliyor.

SV Edition One Modelinde 6D Akıllı Dinamik Şasi Teknolojisi ve Özel Donanımlar Bulunuyor

Araç, azami hızı 289 km/sa ve 0-60 km hıza ulaşması sadece 3,6 saniye süren yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, üstün yol tutuşunu sağlayan 6D Akıllı Dinamik Şasi teknolojisi ve CVSA2 uyarlanabilir amortisörler gibi özellikler de sunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *