23 Ekim 2024
weather
14°
tr
weather
17°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
HABERTEMA GÜNDEM Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Fenomen Nihal Candan, cezaevinden çıkarken yaşadıklarını anlattı. Hapis yıllarında dolandırıcılık suçundan tutuklu olan Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldığını belirten Candan, sorun yaşamadıklarını ve Erzan'ın haber izlemediğini öğrenince kendilerinin de izlemediklerini söyledi.

Sosyal medya fenomenleri Bahar-Nihal Candan 'Anoreksiya' nedeniyle tahliye edildi.

Sosyal medya fenomenleri Bahar-Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla hapse atıldıktan sonra, cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düştü ve hastaneye kaldırıldı.

Yakın zamanda cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan, ailesiyle vakit geçirerek yeni özgürlüğünün tadını çıkardı ve hemen kuaföre gitmeyi tercih etti.

Nihal Candan cezaevinde neler yaşadı?

Cezaevinde geçirdiği zorlu süreci sadece Kanal D Haber'e anlatan Candan, kardeşiyle destekleşerek psikolojik destek aldıklarını belirtti ve "Eğer kötü örnek olduysam özür dilerim, amacım para kazanmak değildi" dedi. Cezaevinde kitap okuduklarını, televizyon izlediklerini ve kantinden alışveriş yaptıklarını dile getirdi.

En çok ailesini özlediğini ve doktorlarla sıkça vakit geçirdiğini ifade eden Candan, cezaevinde Seçil Erzan'la aynı koğuşta kaldıklarını ancak sorun yaşamadıklarını belirtti. Haber izlemenin yasak olduğu koğuşta, Seçil ile birlikte haber izlemediklerini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *