23 Ekim 2024
weather
14°
tr
weather
17°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
HABERTEMA GENEL Sahil Güvenlik Komutanlığı, en az ilkokul mezunu adaylar için personel alımı yapacak!

Sahil Güvenlik Komutanlığı, en az ilkokul mezunu adaylar için personel alımı yapacak!

İŞKUR'da yayımlanarak duyurulan Sahil Güvenlik Komutanı alımı için başvurular başladı. 31 kişilik kadro için elektronik ortamda veya İŞKUR aracılığıyla başvuru yapılabilir. Başvuru şartları arasında TC vatandaşı olmak, askerlik durumu ve eğitim yeterliliği bulunuyor. Ayrıntılı bilgi ve başvuru ekranına İŞKUR'un resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Son günlerde İŞKUR üzerinde yayımlanan Sahil Güvenlik Komutanı alımı ilanı büyük ilgi görmektedir. Bu alanda 13 farklı memur iş ilanının detaylarının belirlendiği duyuru, adaylara önemli bir fırsat sunmaktadır.

Başvuru Süreci ve Detaylar

Ön bilgilendirme kılavuzu ile birlikte başvuru süreci de resmi olarak başlamıştır. Sahil güvenlik görevlisi pozisyonuna yapılacak olan alım ile toplamda 31 kişi işe alınacaktır. Başvurular ise yalnızca elektronik ortamda veya İŞKUR aracılığıyla kabul edilecektir.

Başvuru Koşulları ve Nasıl Yapılır?

Bu önemli alım için başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılabilmektedir. Başvuru sahipleri, elektronik ortamda ya da İŞKUR Devlet Müdürlükleri ve İlçe Hizmet Merkezleri aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru yapabilmek için adayların belirli koşulları sağlamaları gerekmektedir.

Bu koşullar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, sabıka kaydının temiz olması, askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak, yaşlılık veya sosyal sigorta emekli maaşı almamak ve terör örgütüne üye olmamak gibi şartlar bulunmaktadır.

Adayların ayrıca belirtilen eğitim niteliklerini taşımaları da gerekmektedir. 18-36 yaş aralığında olan herkes bu alıma başvurabilir ve uzmanlık alanlarıyla ilgili okul yeterliliğine sahip olmalıdır.

İş İlanı Numaraları ve Kadrolar

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan iş ilanlarına ilişkin numaralar ve kadrolar şu şekildedir:

  • İşçi Alımı: 10-2024
  • Uzman Alımı: 15-2024
  • Mühendis Alımı: 20-2024

Bu kadrolarda görev almak isteyen adaylar, belirlenen tarihler arasında başvurularını tamamlamalıdır. Başvuru süreci hakkında detaylı bilgiye İŞKUR'un resmi internet sitesinden erişebilirsiniz.

Elektronik başvuru ekranına buradan erişebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *