Haber Yazılımı HABERSOFT
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANASAYFA GENEL Körfez'de Söğüt'ten gövde gösterisi

Körfez'de Söğüt'ten gövde gösterisi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yoğun saha çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Cumhur İttifakı üyeleri ve vatandaşlar destek yürüyüşünde buluştu. Söğüt, Körfez için canla başla çalışacaklarını vurgulayarak, "Öyle bir kazanacağız ki; Körfez kazanacak, kimse kaybetmeyecek" dedi.
yazar
Haktan Aydın
Türk gazeteci ve televizyoncu
69
GÖSTERİM
Körfez'de Söğüt'ten gövde gösterisi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt Sahada

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şener Söğüt, adaylığının açıklanmasından bu yana yoğun bir tempoda sahada çalışmalarını sürdürüyor. Sokaklarda gezen, el sıkan ve kapı çalan Başkan Söğüt, Körfezlilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Muhteşem Final

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünde toplanan Cumhur İttifakı üyeleri ve vatandaşlar, Türk bayrakları ile donanmış bir şekilde Barbaros Seçim İrtibat Ofisi’ne kadar yürüdü. Bu muhteşem final yürüyüşünde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk ve meclis üyesi adayları da yer aldı.

Canla Başla Çalışacağız

Başkan Söğüt burada yaptığı konuşmada Körfez’e hizmet ve eser siyasetini devam ettireceklerini vurguladı. Sahada yapılan çalışmalar sonucunda Körfezlilerin memnuniyetini gördüklerini belirten Söğüt, 31 Mart sonrasında da aynı azim ve kararlılıkla çalışacaklarını söyledi.

“Körfez kazanacak” diyen Başkan Söğüt, “Herkesin belediyesi olacağız. Gönül belediyeciliği anlayışımızla gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz hem Körfez’de hem de Kocaeli genelinde rekor bir oy almak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vermek” dedi.

Şener Söğüt’ün sahadaki kararlılık ve azmi, Körfezliler tarafından da büyük destek görüyor. Halkın sevgisini kazanan başkan adayının 31 Mart seçimlerinde başarılı olması bekleniyor.