Penta Teknoloji Şirketine 3 Ödül!

Logitech, Adobe ve OKI gibi küresel iş ortaklarından 2022 yılında ödül alan Penta Teknoloji CEO'su Fatih Erünsal, "Ödüller sadece Türkiye'de değil bölgede de önem taşıyor" dedi.

Penta Teknoloji CEO'su Fatih Erünsal, sektörün global markalarına verilen ödüllerden dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: Her zaman daha iyisi için çalışmaya ve Türkiye'nin dijital dönüşümünde rol oynamaya devam edeceğiz.”

Logitech video konferans ürünleri için dağıtım şirketi; Logitech jürisi ona "Yılın En İyi Pazarlama Distribütörü" ödülünü verdi. OKI'nin Türkiye temsilcisi olarak hizmet vermeye devam eden Penta Teknoloji, "Operasyon Mükemmelliği" ve "En İyi Performans Elit" ödüllerini aldı. OKI ile paralel çalışan Penta Technology; ürün yönetimi, iş geliştirme, bakım gibi birçok alanda hizmetlerine devam etmektedir. Grafik tasarım, dijital görselleştirme ve doküman yönetimi çözümleri sağlayıcısı Adobe'nin distribütörü Penta Teknoloji, Haziran ayında düzenlenen EMEA Partner Connect 2022 konferansında EMEA New Business Driver 2022 ödülüne layık görüldü.