Togg'dan uygun fiyatlı B-SUV: T8X için tarih verildi

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, bir yıl önce üzerinde çalışmalarını yaptıkları T10F modelini ocak ayında tanıttıklarını ifade ederek, "Şu anda aynı özenle T10F'nin devamı üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yani sürekli söz ettiğimiz B segmentindeki bir SUV'un geliştirilme sürecindeyiz. Gelecek yıl bu zamanlarda T10F'in satışları başladıktan kısa bir süre sonra da T8X modelini sergilemeye hazır olabiliriz." şeklinde konuştu.

TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, T10F Araç Modelinin Tanıtımı ve Gelecek Planları Hakkında Konuştu

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, bir yıl önce T10F modelinin tanıtımını yaptıklarını ve şu anda B segmentinde bir SUV'un çalışmalarını yürüttüklerini belirtti. Karakaş, gelecek senelerde T10F'in satışları başladıktan sonra T8X'i de tanıtma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Gürcan Karakaş, T10X Modelinin Yeni Versiyonları ve Yurt Dışı Satış Stratejisi Hakkında Bilgi Verdi

T10X'in dört tekerlekten çekişli versiyonunun haziran-temmuz aylarında "limited edition" olarak satışa sunulacağını belirten Karakaş, Avrupa'daki ön satışların bu senenin sonunda başlayacağını ve 2025 yılında teslimatların başlayacağını açıkladı. Ayrıca, TOGG'un yurt dışındaki faaliyetlerine odaklanacaklarını ve stratejilerini sürekli olarak güncellediklerini vurguladı.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, Şirketin Başarısını ve Gelecek Planlarını Değerlendirdi

Gürcan Karakaş, TOGG'un satışa sunduğu ilk modellerinin büyük talep gördüğünü ve 18 saat içinde tüm araçları sattıklarını belirtti. Karakaş, Türkiye'nin bu değişime hazır olduğunu gördüklerini ve kullanıcıların T10X'i isteyerek tercih ettiklerini ifade etti. Ayrıca, şirketin başlangıç başarısının devam edeceğini ve yeni modellerle yoluna devam edeceklerini söyledi.