Körfez'de Söğüt'ten gövde gösterisi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yoğun saha çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Cumhur İttifakı üyeleri ve vatandaşlar destek yürüyüşünde buluştu. Söğüt, Körfez için canla başla çalışacaklarını vurgulayarak, "Öyle bir kazanacağız ki; Körfez kazanacak, kimse kaybetmeyecek" dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt Sahada

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şener Söğüt, adaylığının açıklanmasından bu yana yoğun bir tempoda sahada çalışmalarını sürdürüyor. Sokaklarda gezen, el sıkan ve kapı çalan Başkan Söğüt, Körfezlilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Muhteşem Final

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünde toplanan Cumhur İttifakı üyeleri ve vatandaşlar, Türk bayrakları ile donanmış bir şekilde Barbaros Seçim İrtibat Ofisi’ne kadar yürüdü. Bu muhteşem final yürüyüşünde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk ve meclis üyesi adayları da yer aldı.

Canla Başla Çalışacağız

Başkan Söğüt burada yaptığı konuşmada Körfez’e hizmet ve eser siyasetini devam ettireceklerini vurguladı. Sahada yapılan çalışmalar sonucunda Körfezlilerin memnuniyetini gördüklerini belirten Söğüt, 31 Mart sonrasında da aynı azim ve kararlılıkla çalışacaklarını söyledi.

“Körfez kazanacak” diyen Başkan Söğüt, “Herkesin belediyesi olacağız. Gönül belediyeciliği anlayışımızla gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz hem Körfez’de hem de Kocaeli genelinde rekor bir oy almak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vermek” dedi.

Şener Söğüt’ün sahadaki kararlılık ve azmi, Körfezliler tarafından da büyük destek görüyor. Halkın sevgisini kazanan başkan adayının 31 Mart seçimlerinde başarılı olması bekleniyor.